طرز تهیه آیوا تاتلیسی
طرز تهیه آیوا تاتلیسی
در این پست روش درست کردن یک دسر سالم و بسیار خوشطعم ترکیه ای به نام آیوا تاتلیسی که از میوه به درست میشود را آورده ایم.
به نام خدا، دوستان و همراهان همیشگی مجله ی خانوادگی زرین بانو سلااااام، امیدوارم حال و احوالتون حسابی خوب باشه.در بخش آموزش آشپزی غذاهای ترکی آشپزخانه ی زرین بانو با آموزش دسر به ترکیه ای که بهش آیوا تاتلیسی “Ayva tatlısı” گفته میشه در خدمتتونیم.
اگر شما هم علاقمندید این دسر خوشمزه رو درست کنید ،دعوت می کنم در ادامه با زرین بانو همراه باشید.
طرز تهیه جاجیک ترکیه
طرز تهیه پیده گوشت ترکیه
برای درست کردن این خوشمزه جان ابتدا به ها رو می شوییم و پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم. حالا هسته های داخلش رو جدا می کنیم.
حالا به ها رو داخل یک قابلمه ی مناسب می چینیم. داخل هر نصف به دو قاشق غذاخوری شکر می ریزیم. یعنی جمعا ۸ قاشق غذاخورییک لیوان آب کف قابلمه می ریزیم.
یک عدد چوب دارچین و نصف فنجان انار دون شده یا آب انار ،لیمو ترش ، هل یا میخک ،چند تا دانه به داخلش می ندازیم و درب قابلمه رو می گذاریم و روی حرارت بالا قرار می دیم.
طرز تهیه چی کوفته ترکیه ای
طرز تهیه دسر قبوله ترکی
بعد از اینکه آب دسر شروع به جوشیدن کرد حالاحرارت رو ملایم می کنیم. و درب قابلمه رو می گذاریم و یک ساعت زمان می دیم تا به ها پخته شوند. بعد از یک ساعت به ها رو با چنگال تست می کنیم اگر پخته بودند درب قابلمه رو باز می گذاریم تا آب اضافی قابلمه تبخیر بشه.
بعد از اینکه به ها کاملا پخته شدند از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا کاملا سرد شوند. بعد از خنک شدن هر کدوم از به ها رو داخل بشقاب سرو می گذاریم . داخلشون می تونید یک قاشق خامه یا بستنی بگذارید و یا اینکه حذف کنید. من بستنی گذاشتم.
و بعد روش مقداری پودر پسته می پاشیم. بفرمایید دسر فوق العاده خوشمزه ی ما آمادس??
نوش جونتون?
⏰زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه⏰زمان پخت : ۱ ساعت
پوست به ها رو اصلا دور نریزید و باهاش یک ماسک فوق العاده درست کنید.
✔️دسر به رو می تونید در میان وعده ها یا شب های بلند پاییزی نوش جان کنید.
امیدوارم این خوشمزه جان رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.
لحظاتتون شیرینحق یارتون?♂️
#مجله ی خانوادگی زرین بانو#بخش آشپزی#سایتی-برای-خانواده-ایرانی
???????????????
منبع
طرز تهیه آیوا تاتلیسی
zarinbano.com